Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση εργασίας Γ. Κασσάρα με τον Δήμαρχο ΚαλύμνουΤον Δήμαρχο Καλυμνίων,  Γιάννη Γαλουζή,  επισκέφθηκε  σήμερα το πρωί (01/10/2014) ο πρώην βουλευτής, συμπατριώτης μας Γιώργος Κασσάρας. 

Η προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ανδρών,  έγινε στο γραφείο του πρώτου και διήρκεσε αρκετή ώρα, αφού συζήτησαν μεταξύ τους σχεδόν όλα τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο, στην νέα αυτή περίοδο, που ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου.
Ο πρώην βουλευτής, ευρισκόμενος πλέον για μεγάλα χρονικά διαστήματα στην Κάλυμνο αλλά και στα γύρω νησιά, αφού είναι συχνές οι επισκέψεις του σ’ αυτά, συναντήθηκε με τον Γ. Γαλουζή, έναν μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως Δήμαρχος.
Ζήτησε και  ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον Δήμο και για τις ενέργειες στις οποίες έχει ήδη προβεί η νέα Δημοτική Αρχή, καθώς και για τα  άμεσα  αλλά και μακροπρόθεσμα σχέδια, πάνω στα οποία εργάζεται πυρετωδώς, αμέσως μόλις ανέλαβε την Δημαρχία.
Όπως μας δήλωσε αμέσως μετά ο Γ. Κασσάρας, κατά την μακρά συζήτηση που είχε με τον Δήμαρχο, διαπίστωσε πως υπάρχει μια έντονη δραστηριότητα και πως ήδη οι πρώτες ενέργειες έχουν φέρει ορατά πλέον αποτελέσματα, όπως για παράδειγμα στην καθαριότητα του νησιού. Επιπλέον ενημερώθηκε για τα έργα τα οποία άμεσα στοχεύει να υλοποιήσει η νέα ΔΑ, όπως είναι το πρόβλημα των όμβριων υδάτων που πλημμυρίζουν την πόλη της Καλύμνου μετά από κάθε βροχόπτωση, την κατασκευή γενικότερα αντιπλημμυρικών έργων, την παρέμβαση στο Δημοτικό  ελαιοτριβείο, τον σχεδιασμό της καθαριότητας  και άλλα, ενώ συζήτησε με τον Δήμαρχο και την πορεία των προγραμμάτων, όπως είναι το LEADER αλιείας.
 Κατά την πρώτη αυτή επαφή του με τον Δήμαρχο, ο  Γ. Κασσάρας αφού του ευχήθηκε τα καλύτερα στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει, δήλωσε πως έχει την αμέριστη συμπαράστασή του και την οποία θα εκδηλώσει όποτε και όπου του ζητηθεί έμπρακτα, ενώ διαβεβαίωσε τον Γ. Γαλουζή  πως η εμπειρία του σε θέματα διοίκησης αλλά  και οι όποιες προσβάσεις του σε κεντρικό επίπεδο, θα είναι πάντα στην υπηρεσία της Καλύμνου. Αυτό φυσικά ο πρώην βουλευτής, το απέδειξε κατά την θητεία του στα έδρανα της Βουλής αλλά και από την θέση προηγουμένως του Υπ/τη της Β’ ΔΥΠΕ, αφού κάθε θέμα που αφορούσε το νησί, έρχονταν στο προσκήνιο, σε κεντρικό επίπεδο, από τις συχνότατες παρεμβάσεις του.
«Παλμός της Καλύμνου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου