Παρασκευή, 1 Αυγούστου 2014

Η Καίτη Κουλλιά και το Μουσικό Σύνολο Καλύμνου σε μια Αυγουστιάτικη μουσική βραδιά
Η Καίτη Κουλλιά και το μουσικό σύνολο Καλύμνου  του Γιώργου Μπουφίδη, θα ενώσουν τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις σε μια καλοκαιρινή βραδιά κάτω από το Κάστρο της Χώρας, στο Θεατράκι του Δήμου. 


Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 3 Αυγούστου στις 9 μμ.


Υπό την διεύθυνση του πολλά υποσχόμενου μουσικού Γ. Μπουφίδη, η Κάιτη Κουλλιά θα ξεδιπλώσει,  για μια ακόμη φορά, το ταλέντο της που πράγματι περισσεύει και θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές, με ένα πλούσιο ρεπερτόριο. Θα είναι μια ξεχωριστή Κυριακάτικη καλοκαιρινή εμπειρία στον μοναδικό χώρο του «μικρού» θεάτρου στο ιστορικό Χωριό, στις ρίζες του επιβλητικού Κάστρου, όπου την μεγάλη Καλυμνιά καλλιτέχνιδα, θα πλαισιώσουν οι διαλεκτοί μουσικοί του συνόλου, ενώ ο μουσικο-διδάσκαλος Γιώργος Καραφύλλης με την πολίτικη λύρα και ο έτερος Καραφύλλης, ο Μιχάλης, γιος του πρώτου, με το κανονάκι του, θα ολοκληρώσουν την μουσική πανδαισία.


Δίπλα στη φωνή της Καίτης, θα σταθεί επάξια ο Σπύρος Ζαϊρης, με το πολύπλευρο μουσικό του ταλέντο και τη  φωνή του που πιστεύουμε πως διαπλάθεται με τον καιρό και υπόσχεται να δώσει ακόμη περισσότερα, ενώ θα τραγουδήσει και ο Παναγιώτης Πολύζος.


Μια μουσική εκδήλωση που οφείλουμε να τονίσουμε πως γίνεται σε συνεργασία με την δραστήρια Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλύμνου, που θα διαθέσει μέρος των εσόδων της βραδιάς, σε φιλανθρωπικό σκοπό.


«Παλμός της Καλύμνου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου