Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014

Καταγγελία της Θ.Ο. Καλύμνου για παραβίαση αποθήκης υλικούΚι ενώ η Θεατρική Ομάδα του νησιού ετοιμάζονταν για την σημαντικότατη παράσταση με την Ευαγγελία Βαλσαμά, κάποιοι θεώρησαν πως μπορούσαν να «δανειστούν» υλικό της ΘΟΚ από την αποθήκη στο ανοικτό Θέατρο Χώρας.


Την παραβίαση αυτή και την αυθαίρετη χρήση υλικού, χωρίς την προηγούμενη άδεια της, καταγγέλλει με δελτίο τύπου η ΘΟΚ και τονίζει πως η ενέργεια αυτή έγινε από υπευθύνους του Δήμου και ιδιώτη – διοργανωτή παράστασης. 

Παραθέτουμε το δελτίο της ΘΟΚ και τονίζουμε πως ο πολιτισμός είναι από τους πυλώνες που στηρίζουν μια κοινωνία, ειδικά σε περιόδους κρίσης και παρακμής και οφείλουν άπαντες να σέβονται την προσπάθεια των ομάδων,  που προσφέρουν εθελοντικά στιγμές αισθητικής «ανάσας» στην δύσκολη καθημερινότητά μας.  

«Παλμός της Καλύμνου»
 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θ.Ο.Κ.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ 10/7/2014
ΑΡ.ΠΡΩΤ.54
 Η Θ.Ο.Κ. με πολύ μεγάλη λύπη και θυμό καταγγέλλει την παραβίαση της αποθήκης της στο ανοιχτό θέατρο Χώρας από υπεύθυνους του Δήμου και ιδιώτη παράστασης που έλαβε χώρα χθες στον ίδιο χώρο.
Συγκεκριμένα, παραβιάστηκε η πόρτα και αφαιρέθηκε υλικό, απαραίτητο για τις ανάγκες παραστάσεων, ΧΩΡΙΣ την ενημέρωση, συγκατάθεση και άδεια των υπεύθυνων της Θ.Ο.Κ.
Να τονίσουμε πως η Θεατρική ομάδα απρόσκοπτα προσφέρει υλικά, κουστούμια και άλλα περιουσιακά στοιχεία της σε συλλόγους, σωματεία και ιδιώτες, οι οποίοι είναι πάντα συνεπείς στην συμφωνία τους μαζί μας.
Αντιθέτως, κάποιοι προτίμησαν να προβούν σε παραβατική συμπεριφορά, προκειμένου να "δανειστούν" υλικό που θα κάλυπτε τις ανάγκες τους!!

Με πικρία

Από το Δ.Σ. της Θ.Ο.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου