Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

Καψής και Σπυράκη: Η ανταμοιβή για τις πολύτιμες υπηρεσίες τουςΟι δύο προερχόμενοι από τον χώρο της δημοσιογραφίας, Παντελής Καψής και Μαρία Σπυράκη, ανταμείφτηκαν για τις υπηρεσίες τους και πριμοδοτήθηκαν  από τα κόμματά τους σε σταυρούς για την Ευρωβουλή.
«Οι μαχόμενοι» δημοσιογράφοι, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία και υπηρετώντας με … «αυταπάρνηση» το σύστημα, εκλέχτηκαν και επιλέχτηκαν για συνεχίσουν να το υπηρετούν και στις Βρυξέλλες. 

Ο μεν Π. Καψής, αφού έφερε εις πέρας την δύσκολη αποστολή με το «ΜΑΥΡΟ» στην ΕΡΤ και αφού δρομολόγησε το Σαμαρο/Βενιζελο/κάναλο της ΝΕΡΙΤ,  βγήκε ως ο ένας εκ των δύο της «Ελιάς». 

Η δε Μ. Σπυράκη, αφού υπηρέτησε επί μακρόν  ως μέλος του περιβόητου team του κυβερνοκάναλου MEGA, μαζί με την  ομάδα των Πρετεντέρη, Τρέμη και ΣΙΑ, δίνοντας μαθήματα «αντικειμενικής» δημοσιογραφία και παίρνοντας η κοπέλα μέχρι και στο μαξιλάρι της  μυστικά,  που δεν θα εξυπηρετούσαν την … κυβερνητική ισορροπία, κατέκτησε την πρώτη θέση σε σταυρούς και μετοίκησεν εις Βρυξέλλες. 

Άξιος ο μισθός τους!

«Παλμός της Καλύμνου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου