Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014

O Χατζημάρκος στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η παράταξη του παρούσα στο δήμο η τους δήμους της Ρόδου...

Η υποψηφιότητα του Γιώργου Χατζημάρκου στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μετά την χθεσινοβραδινή συγκέντρωση της παράταξης "Η Ρόδος Μπροστά" οριστικοποιείται και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και επίσημα. 


Ο κ. Χατζημάρκος στα 70 περίπου μέλη της παράταξης του ανέλυσε το σκεπτικό βάση του οποίου θα μεταπηδήσει από τον δήμο Ρόδου προς την περιφέρεια. 

Το σημαντικότερο σημείο είναι η διαφαινόμενη υποβάθμιση του δήμου αφού η διάσπαση του όπως ακούγεται προωθείται άμεσα από το Υπουργείο εσωτερικών με αποτέλεσμα ο δήμος Ροδίων να επιστρέψει στα παλιά του όρια. 

Τόνισε ότι η παράταξη θα είναι παντού με συνδυασμούς, είτε στον ένα δήμο αν παραμείνει είτε στους νέους που θα δημιουργηθούν. Μίλησαν αρκετά από τα στελέχη που βρίσκονται δίπλα του όπως ο Γιάννης Κακλιός, ο Στέργος Στάγκας, η Χαρούλα Γιασιράνη, ο Κώστας Ταρασλιάς, ο Γιάννης Φλεβαρης και άλλοι. Από κάποιους, κυρίως απο τα χωριά, εκφράστηκαν προβληματισμοί γι' αυτή την αλλαγή πορείας. 

Η παράταξη θα συνεδριάσει ξανά, μόλις οριστικοποιηθεί το διοικητικό μοντέλο της Ρόδου για να λάβει τις τελικές αποφάσεις και ως προς τα πρόσωπα που θα βγουν μπροστά.

ΠΗΓΗ: VERENA 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου