Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2014

Κοπή πίτας της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων

Την πίτα της έκοψε χθες Σάββατο 8/02/2014 η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς. 


Μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα, οι Δωδεκανήσιοι παρευρέθηκαν στην κοπή της πίτας της Ομοσπονδίας τους στο κέντρο «ΜΠΑΡΜΠΑΛΑΖΑΡΟΣ», στο Π. Φάληρο. Ήταν μεγάλη η συμμετοχή των Δωδεκανησίων και όχι μόνο.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιάννης Φραγκούλης, που ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, ευχήθηκε η καινούργια χρονιά να είναι καλύτερη για τους απανταχού συμπατριώτες μας και για τα νησιά μας ιδιαίτερα και διένειμε ενημερωτικό έντυπο με τις τρέχουσες Δωδεκανησιακές δραστηριότητες στην παροικία . 

Στην εορταστική εκδήλωση, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων: οι βουλευτές Δωδεκανήσου ΝΔ κ Βασίλης Υψηλάντης και ΠΑΣΟΚ καθηγητής κ. Δημήτρης Κρεμαστινός, ο εντεταλμένος Περιφερειακός σύμβουλος Καρπάθου-Κάσου κ. Μιχάλης Ερωτόκριτος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μικρών Κυκλάδων κ. Πασχάλης Συρίγος, ο ταμίας της ίδιας Ομοσπονδίας και αντιπρόεδρος των Μηλίων. Κ. Φραγκίσκος Ράμφος και οι πρόεδροι:

- της Δωδεκανησιακής Μέλισσας κ. Θεμελίνα Χαραλαμποπούλου
- του Συλλόγου Κασίων κ. Γιάννης Ζαχαριάδης

- της Ένωσης Κώων Αττικής « Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ » κ. Νίκος Μανούσης
- της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων "Η Παναγιά του Κάστρου" κ. Δημήτρης Ήσυχος
- του Κοινωνικού Συλλόγου Συμαίων « ο ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ» κ. Μιχάλης Μοσκιού
- του Συλλόγου Απανταχού Καρπαθίων κ. Γιάννης Καραϊτιανός
- του Ομίλου Καρπαθίων Νέων κ. Γιάννης ΛιγνόςΕπίσης, παραβρέθηκαν, η επίτιμος πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων παραρτήματος Χάλκης κ. Ελένη Παστρούδη, η αντιπρόεδρος της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» κ. Κατερίνα Βουρεξάκη και ο γραμματέας κ. Μιχάλης Αλαχούζος, οι εκπρόσωποι της πολιτιστικής ομάδας «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ» κ Ευδοκία Βουβάλη και κ. Νίκος Παπαδόπουλος, πολλά μέλη ΔΣ Δωδεκανησιακών Σωματείων της παροικίας μας και φυσικά όλα τα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας. Ιδιαίτερη ικανοποίηση υπήρξε από την συμμετοχή της Νεολαίας μας, από τον Όμιλο Καρπαθίων Νέων, από την Ένωση Συμιακών Νέων «ο Νιρέας», από το χορευτικό συγκρότημα Κάσου, από την Ένωση Λερίων και από την Ένωση Καλυμνίων.


Γραπτά μηνύματα έστειλαν οι βουλευτές Αθήνας ΠΑΣΟΚ κ. Απόστολος Κακλαμάνης, Πειραιά και Νήσων ΣΥΡΙΖΑ κ. Θοδωρής Δρίτσας, Δωδεκανήσου ΑΝ.ΕΛ. κ. Τσαμπίκα Ιατρίδη και ο τ.Υπουργός κ. Αριστοτέλης Παυλίδης.

Πηγή η σελίδα της Ομοσπονδίας http://www.omospondia12.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου