Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2014

Καλά κρατεί το μαγικό ταξίδι του παραμυθιού από «Το Αμόνι»

Μια φορά κι έναν καιρό.... υπήρχαν πουλιά με χρυσά ράμφη που έκαναν πλούσιους όλους όσους τα αγαπούσαν, υπήρχαν μαγικά τσουκάλια που τάιζαν πολύ φτωχούς και … συνεχίζεται  ο κύκλος με τα παραμύθια από τον Σύλλογο Φίλων Τέχνης και Πολιτισμού «Το Αμόνι», με την Γεωργία Ηρακλή.


Ξεκίνησε πριν από τις γιορτές το  μαγικό αυτό ταξίδι στον «παραμυθένιο κόσμο»,  με οδηγό την καταπληκτική Γεωργία Ηρακλή, που ξέρει πολύ καλά να βάζει μικρούς και μεγάλους στους δρόμους του παραμυθιού, της αθωότητας και να τους πηγαίνει στην «χώρα του ποτέ», όμορφα και απλά, χωρίς να χρειάζεται χρώματα, κοστούμια και εξεζητημένες σκηνογραφίες. 

Αρκεί ο «ζεστός» χώρος του Συλλόγου «Το Αμόνι», η συμμετοχή των παιδιών που κάθονται σταυροπόδι και «ρουφάνε» την παραμυθική  μαγεία, η φωνή της Γεωργίας που χρωματίζει την φαντασία των λιλιπούτειων θεατών και το αποτέλεσμα κάθε φορά είναι εγγυημένο.

Σήμερα, Κυριακή στις 5μμ. Στον χώρο του Συλλόγου, θα μπορέσουν και πάλι μικροί και μεγάλοι, να ταξιδέψουν σε δάση, να ανέβουν κορφές και να περάσουν θάλασσες, με λύκους, τέρατα, καλικατζάρους, πριγκίπισσες, πουλιά με χρυσά ράμφη  και όλα εκείνα τα μαγικά στοιχεία που συντρόφεψαν την παιδικότητά μας και θέλουμε να ζήσουν και τα παιδιά μας σήμερα.


«Παλμός της Καλύμνου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου