Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2014

Η Νέα Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ στην Βόρεια Δωδεκάνησο - Συντονιστής ο Ηλίας Καματερός

Στην αναγκαιότητα αλλαγής της καταστροφικής  πολιτικής που συνθλίβει τη χώρα και τη κοινωνία  και στην ανασύνταξη του παραγωγικού δυναμικού δημιουργώντας εθνικό πλούτο και δίκαιη διανομή επικεντρώθηκε ο διάλογος  των μελών από τις Τοπικές Οργανώσεις Λέρου Πάτμου Νισύρου με τα στελέχη της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ από τη Τοπική Αυτοδιοίκηση Παναγιώτη Σκούτα  και Κώστα Μπούκα , κατά τη χθεσινή Νομαρχιακή Συνέλευση του Βορείου Συγκ/τος στη Κω.


Τα  Κεντρικά στελέχη  του ΣΥΡΙΖΑ με πολυετή εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση  αναφέρθηκαν στο σημαντικό ρόλο των ΟΤΑ ( αρχές της διαφάνειας ,της απλής αναλογικής…των κινημάτων )  χαρακτηρίζοντας ως κεντρική πολιτική μάχη αυτή των αυτοδιοικητικών εκλογών  και επιτακτική τη συσπείρωση σε στελέχη και βάση  στον  αγώνα για την ανατροπή  ,μην αποκλείοντας το ενδεχόμενο βουλευτικών εκλογών το Μάιο.

Αναφορικά με τις συνεργασίες  και ενόψει των δημοτικών εκλογών τα μέλη της Κ.Ε. σε  συνεδρίαση με το συντονιστικό όργανο της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν από τη Συνέλευση της Νομαρχιακής, άσκησαν δριμύτατη κριτική στα μέλη του κόμματος που είναι και ιδρυτικά μέλη της Συμπαράταξης Ελπίδας με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις τους περί ‘’μη συνδιαλλαγής με το κόμμα ‘’ και ‘’ μη διεξαγωγής ιδεολογικού αγώνα ‘’απαξιώνοντας  παράλληλα το εγχείρημα  με τη ΔΙΕΣΗ .

Τα στελέχη της Κ.Ε   θα έχουν σήμερα ( Κυριακή ) συναντήσεις  με μέλη του Συντονιστικού οργάνου και της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ προκειμένου να καταλήξουν σε ενιαία κάθοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές και σε συνεργασία της Νέας δημοτικής κίνησης ΔΙΕΣΗ με τη εκπροσωπούμενη στο δημοτικό συμβούλιο,15ετούς πορείας  ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ- ΕΛΠΙΔΑ .

Η ΝΕΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β! ΣΥΓΚ/ΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


Καματερός Ηλίας

Αγαπητός Μανόλης

Βλάχος Δημήτρης

Ιωάννου Κώστας

Πικιώνης Δημήτρης

Κασίου Διονυσία’

Κατσίβελη Ματίνα ( ΛΕΡΟΣ)

Παπαδημητρίου Γιάννης (ΚΑΛΥΜΝΟΣ)

Μαυρωνάς Σπύρος ( ΠΑΤΜΟΣ)

Κουλάκης Γιάννης ( ΝΙΣΥΡΟΣ)

Μαντάκας Δημήτρης . ( Μετά από πρόταση της Συνέλευσης για εκπροσώπηση και από ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ).

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΗΛΙΑΣ     ΚΑΙ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ

ΠΙΚΙΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ


ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ 7 ΜΕΛΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ

Καματερός Ηλίας

Ιωάννου Κώστας

Αγαπητός Μανόλης

Παιζάνογλου Σαμής

Πικιώνης Δημήτρης

Κουλάκης Γιάννης

Κατσίβελη ΜατίναΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου