Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

«Γιορτή Εσπεριδοειδών» από τον Σύλλογο Νέων του Βαθύ


Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, ο δραστήριος Σύλλογος Νέων Βαθύ Καλύμνου «Αμφιπετράν», διοργανώνει την «1η Γιορτή Εσπεριδοειδών Βαθύ Καλύμνου».Μια πρωτότυπη ιδέα των νέων του Βαθύ, οι οποίοι διοργανώνουν την γιορτή αυτή, πετυχαίνοντας με αυτό τον τρόπο να ενισχύσουν οικονομικά την προσπάθειά τους για την μελέτη αποκατάστασης του ναού της Αγίας Άννας της Καλλιώτισσας αλλά και να προβάλουν το χωριό τους και τα προϊόντα του.

Πάρα πολλοί είναι οι παραγωγοί του Βαθύ που ενίσχυσαν την προσπάθεια των νέων του Συλλόγου, χαρίζοντάς τους φρούτα και υλικά για την διοργάνωση.

Όσοι θα παραστούν στην προσπάθεια αυτή των παιδιών, θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν δωρεάν μαρμελάδες φτιαγμένες από τους ίδιους καθώς και να αγοράσουν προϊόντα που ήδη έχουν ετοιμάσει, (γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες, λικέρ κλπ)  αλλά και ντόπια προϊόντα από παραγωγούς του Βαθύ σε πολύ χαμηλές τιμές, ενισχύοντας έτσι οικονομικά τον Σύλλογο, που θα διαθέσει τα έσοδα για την μελέτη της αποκατάστασης του ναού.

Η εκδήλωση θα γίνει στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού στις 11 π.μ ενώ θα υπάρχει και ζωντανή μουσική από «τα Καλιδωνάκια».

Σίγουρα θα είναι μια πρώτης τάξεως εξόρμηση για όλους, να επισκεφτούμε το Βαθύ και να στηρίξουμε την σημαντικότατη πρωτοβουλία των νέων του χωριού, που καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια να αναδείξουν την μοναδικής ομορφιάς αυτή περιοχή του νησιού.  


«Παλμός της Καλύμνου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου