Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

Δίπλα στους πληγέντες από τις πλημμύρες σε Κάλυμνο και Ψέριμο η ΠΑΕ Ολυμπιακός (vd)

Αντιπροσωπία της  «ΠΑΕ Ολυμπιακός» ήλθε στην Κάλυμνο την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014, για να διανείμει τα οικονομικά βοηθήματα που αποφάσισε να δώσει στους πληγέντες από την πρόσφατη θεομηνία σε Κάλυμνο και Ψέριμο.

Η αντιπροσωπία της ΠΑΕ΅, αποτελούνταν από τον  Διευθυντή Εταιρική Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Βασίλη Τοκάκη, τον διευθυντή επικοινωνίας Κώστα Καραπαπά και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και Γενικό Αρχηγό των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Γρηγόρη Γεωργάτο.

Την αποστολή της ομάδας υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Καλυμνίων, ενώ παρών ήταν και ο πολιτευτής της ΝΔ Γιάννης Παπάς, που μεσολάβησε στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η δράση, μετά το αίτημα που έγινε από τον Δημήτρη Διακομιχάλη.

Στην παράδοση των επιταγών στην Κάλυμνο, παρόντες ήταν και οι αρχηγοί των αντιπολιτεύσεων του ΔΣ, καθώς  και ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Α. Καλαθιανάκης, οι οποίοι, ευχαρίστησαν κι αυτοί τον σύλλογο για την προσφορά του, μετά το χαιρετισμό του Δημάρχου.

Στην συνέχεια μετέβησαν στην Ψέριμο και παρέδωσαν στους εκεί δικαιούχους τις επιταγές.

Το συνολικό ποσό που διέθεσε η ΠΑΕ για τους πληγέντες είναι της τάξης των 40.000 ευρώ και αυτό διανεμήθηκε σε 20 άτομα, ανάλογα με το ύψος της ζημιάς που υπέστησαν.

Φυσικά σε όλη την διαδικασία παρόντες ήταν και τα μέλη της ένωσης των φιλάθλων του Ολυμπιακού στην Κάλυμνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου