Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Με περισσότερο κινηματογράφο, «τέχνη των σκουπιδιών», αστρονομία και νοηματική συνεχίζει «Η Πρόοδος»


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Καλύμνου «Η Πρόοδος», συνεχίζει τις δράσεις που έχει ξεκινήσει για την νέα χρονιά.Την Τετάρτη 29/01 στις 19.00 θα γίνει από τη Νίνα Γεωργιάδου το τρίτο μάθημα arte povera. Υλικά που σε κάθε σπίτι θα κατέληγαν στον κάδο των απορριμμάτων ή της ανακύκλωσης αποτελούν τη βάση για κατασκευές και μικρά έργα τέχνης. Ο πρώτος κύκλος μαθημάτων περιλαμβάνει κατασκευές από χαρτί.

 Την Παρασκευή 31/01 στις 20.00 θα γίνει το τρίτο μάθημα αστρονομίας από την Γεωργία Τσιριγώτη, καθηγήτρια Φυσικής.

Σας ανακοινώνουμε ότι το Σάββατο 01/02 στις 19.30 ξεκινάει η χορωδία από τη μουσικό Γεωργία Ηρακλή η οποία πέρσι οργάνωσε στο σύλλογό μας και τα μαθήματα ορθοφωνίας. 

Επίσης το Σάββατο 01/02, μετά τη συνάντηση της χορωδίας, θα ακολουθήσει κινηματογραφική προβολή στις 21.00.

Επίσης ξεκινάνε και τα μαθήματα Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας που θα γίνονται από την εκπαιδευτικό Αλεξάνδρα Λάγιου κάθε Δευτέρα στις 20.30-21.30. Το πρώτο μάθημα είναι τη Δευτέρα 03/02. Σας επισυνάπτουμε και τη σχετική αφίσα.

Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες γίνονται από μέλη του συλλόγου που ευχαριστούμε θερμά και η συμμετοχή σας σε αυτά είναι ελεύθερη. Ο χώρος μας βρίσκεται στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας Καλύμνου


Μπορείτε να επικοινωνείτε με e-mail στο politistikosproodos@gmail.com ή με μήνυμα στο facebook Πρόοδος Πολιτιστικός σύλλογος Καλύμνου” εάν ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος στα μαθήματα ή για οτιδήποτε άλλο θα θέλατε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου