Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

Τα έχωσαν στον Σαμαρά στην Ευρωβουλή - "Η Ελλάδα βρίσκεται υπό Κατοχή"

"Με συγχωρείτε. Δεν κυβερνάτε εσείς την Ελλάδα. Η τρόικα κυβερνά! Το κόμμα σας ονομάζεται "Νέα Δημοκρατία", αλλά νομίζω ότι θα 'πρεπε να το ονομάσετε "No Democracy" (Μη Δημοκρατία), διότι η Ελλάδα βρίσκεται πλέον υπό ξένη κατοχή!. Αυτήν ήταν η απάντηση που εισέπραξε στην Ευρωβουλή από τον Βρετανό Ευρωβουλευτή Νάιτζελ Φάρατζ ο Αντώνης Σαμαράς, όταν είπε ότι αντιπροσωπεύει την κυρίαρχη βούληση του ελληνικού λαού. 
Ο γνωστός για τον ευθύ, αιχμηρό του λόγο αλλά και τις θέσεις του ενάντια στο Ευρώ, Βρετανός πολιτικός, "συνεχάρη" τον Έλληνα Πρωθυπουργό για το ελληνικό success story. 
"Συγχαρητήρια κύριε Σαμαρά για την ανάληψη από την Ελλάδα της προεδρίας της Ε.Ε, φαντάζομαι θα είναι χιλιάδες τώρα στους δρόμους της Αθήνας και θα χορεύουν. Δεν έχει, βέβαια, σημασία που η ανεργία έχει φτάσει το 30%, η ανεργία στους νέους αγγίζει το 60%, ότι το νεοναζιστικό κόμμα ανεβαίνει, ότι έγινε τρομοκρατικό χτύπημα στη γερμανική πρεσβεία. Μην ανησυχείτε για αυτά γιατί... ήταν επιτυχία" είπε ο Φάρατζ σημειώνοντας  ότι η Ελλάδα κακώς μπήκε στο Ευρώ. Δεν μπορείτε καν να παραδεχτείτε ότι ήταν λάθος που μπήκατε στο ευρώ, γιατί ο κ. Παπανδρέου το έκανε αυτό. Μάλιστα, ζήτησε και δημοψήφισμα είπε ο Βρετανός ευρωβουλευτής στον Έλληνα Πρωθυπουργό  προσθέτοντας ότι μέσα σε 48 ώρες η ανίερη συμμαχία που κάνει κομάντο στην Ε.Ε. τον είχε απομακρύνει και τον είχε αντικαταστήσει από έναν πρώην υπάλληλο τηςGoldman Sachs-μαριονέτα. 

 Τώρα, πρόσθεσε,  σας κάνουν κουμάντο οι μεγάλες επιχειρήσεις, οι μεγάλες τράπεζες και οι μεγάλοι γραφειοκράτες των Βρυξελλών.  Όμως όπως σημείωσε ενόψει των Ευρωεκλογών, οι  λαοί εκεί θα έξω θα στείλουν το μήνυμα ότι δεν θέλουν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης, αλλά θέλουν μια Ευρώπη κυρίαρχων λαών που να συνεργάζονται και να δουλεύουν μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου