Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

«Φουλάρουν» οι παρατάξεις προς τις εκλογές – Αύριο η επίσημη «πρώτη» του Γ. Μαστροκούκου

Αρχίζουν να «φουλάρουν» οι μηχανές των παρατάξεων, αφού πλέον έχουμε εισέλθει και επίσημα στην προεκλογική περίοδο και ο Μάιος … δεν είναι μακριά.Αύριο Τετάρτη 29/01/2014 στις 7μ.μ., στον όροφο του Πνευματικού κέντρου,  η παράταξη «Κάλυμνος –Ενότητα – Αναγέννηση», θα κάνει την πρώτη της παρουσίαση εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, εγκαινιάζοντας και επίσημα την έναρξη του προεκλογικού αγώνα. Ο επικεφαλής Γιάννης Μαστροκούκος θα παρουσιάσει τις βασικές αρχές της παράταξης και την πρώτη ομάδα των υποψηφίων δημοτικών του συμβούλων.

Τόσο ο ίδιος ο Γ. Μαστροκούκος, όσο και η παράταξή του, δεν προέρχονται από «παρθενογένεση», γιατί υπάρχουν στο τοπικό πολιτικό προσκήνιο εδώ και αρκετά χρόνια και ο ίδιος ο επικεφαλής έχει ασκήσει διοίκηση και κατά συνέπεια, έχει ένα παρελθόν και έχει να δώσει δείγματα γραφής.


Πάντως αυτό που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι το γεγονός πως μέσα σε μια δύσκολη περίοδο για την χώρα συνολικά, οι δημοτικές παρατάξεις θα προσπαθήσουν να διεξάγουν έναν πολιτικό αγώνα, έχοντας απέναντί τους μια κοινωνία που υποφέρει από τα χιλιάδες προβλήματα και που την έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο και κυρίως στην αποστροφή προς την πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου