Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2013

Εκλογές της Β’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου – Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή


Την Τρίτη 10/12/2013 θα γίνουν η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και οι Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Β’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου.
Το τοπικό συνδικαλιστικό όργανο των καθηγητών, καλεί όλους να συμμετέχουν (μόνιμοι, αναπληρωτές, ωρομισθίοι) στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση και στην εκλογική διαδικασία, που είναι  απαραίτητο για την εγγραφή στο σωματείο, αλλά κυρίως για την ενδυνάμωσή του.
Το σωματείο των λειτουργών της μέσης εκπαίδευσης, σε μια περίοδο όπου η παιδεία γενικότερα βάλλεται πανταχόθεν, καλεί τα μέλη της να συσπειρωθούν γύρω από το συνδικαλιστικό τους όργανο, για να δυναμώσει ο κλάδος και οι αγώνες που έρχονται.

Τονίζεται στην ανακοίνωση της Β’ ΕΛΜΕ, ότι «το σωματείο είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι και μόνο με την ενεργή συμμετοχή και δράση μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις πολιτικές και τα μέτρα που καταστρέφουν τη ζωή μας».

Οι εκλογές αφορούν τα νησιά Κάλυμνος, Αστυπάλαια, Νίσυρος, Λέρος, Πάτμος, Λειψοί, Αγαθονήσι.

Ειδικά για την Κάλυμνο, ανακοινώνεται πως οι διαδικασίες θα γίνουν στο 1ο ΓΕΛ στις 9 π.μ.


Καταλήγοντας και σε σχέση με τα οικονομικά του σωματείου αναφέρει πως «Το ποσό της συνδρομής μειώθηκε στα 15 ευρώ και δίνεται η δυνατότητα στους συναδέλφους που αντιμετωπίζουν σοβαρό οικονομικό ζήτημα να καταβάλουν το ποσό σε 2 δόσεις»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου