Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικα Παραμύθια για … όλους από «Το Αμόνι»


Παραμύθια Χριστουγέννων για παιδιά αλλά και μεγάλους, θα παρουσιάσει ο  καλλιτεχνικός Σύλλογος «Το Αμόνι» σήμερα και την ερχόμενη  Κυριακή στον χώρο του στις 5 το απόγευμα.

Μέσα σε μια περίοδο που καθετί το «φωτεινό» σκιάζεται από την κρίση και την «ασχήμια» της σκληρής καθημερινότητας, ο σύλλογος «Το Αμόνι», δίνει στα παιδιά και τους μεγάλους, την χαρά και την γλυκιά αίσθηση του ταξιδιού στο παραμυθένιο όνειρο.

Η μουσική και η «δημιουργική» ανάγνωση των Χριστουγεννιάτικων  Παραμυθιών, θα συνυπάρξει με την ζωντάνια των παιδιών και το «ονειρικό ταξίδι» στην χώρα της ομορφιάς και της αρμονίας, με την φωνή της Γεωργίας Ηρακλή, είναι βέβαιο πως θα προσεγγίσει τα λιμάνια της «ζεστασιάς» της παιδικής ψυχής.

Τα μικρά παιδιά, είναι σήμερα τα «μεγάλα» θύματα του κόσμου μας, που αφού τον χτίσαμε πάνω σε «ανάξιες» αξίες και άψυχα καθημερινά αντικείμενα καταναλωτισμού, τώρα τον κοιτούμε ανήμποροι να καταρρέει και να παρασύρει σαν τον Σαμψών, τις αδειανές από ανθρωπιά ζωές μας.

Οι άνθρωποι από «Το Αμόνι», μέσα σ΄ αυτή την ασχήμια,  αντιστέκονται και δίνουν στα παιδιά και σ’ όλους εμάς που ξεχάσαμε την παιδικότητά μας, την αλήθεια που βρίσκεται στον παραμυθένιο κόσμο.


«Παλμός της Καλύμνου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου