Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013

Ο Γ. Κασσάρας στο πλευρό των εργαζομένων του Νοσοκομείου Καλύμνου

Στον αγώνα που ξεκίνησαν οι εργαζόμενοι  του Νοσοκομείου Καλύμνου, δηλώνει την υποστήριξή του ο πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου, συμπατριώτης μας Γιώργος Κασσάρας. 

Ο πρώην βουλευτής του νομού, έχοντας μια σημαντική εμπειρία στο ενεργητικό του, από την παρουσία του στον χώρο της υγείας, ως Υποδιοικητής της Β' ΥΠΕ, γνωρίζει από "πρώτο χέρι" τα προβλήματα που απασχολούν τα Νοσοκομεία της περιοχής μας, δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στον αγώνα των εργαζομένων.

Όχι μόνο η εμπειρία του από τον χώρο της υγείας που υπηρέτησε, αλλά κυρίως η στάση του απέναντι στις πολιτικές εκείνες, που οδηγούν τα νησιά στην εγκατάλειψη και υπονομεύουν τις δομές που στηρίζουν τις τοπικές κοινωνίες, τον θέτουν στο πλευρό των ανθρώπων που αγωνίζονται για το αναφαίρετο δικαίωμα του απλού ανθρώπου στην αξιοπρεπή παροχή υγειονομική.

Ο Γ. Κασσάρας γνώριζε πολύ καλά πως οι μνημονιακές πολιτικές θα οδηγούσαν τον τόπο μας και το λαό στην εξαθλίωση, θα στερούσαν τα στοιχειώδη δικαιώματα του απλού ανθρώπου και θα έφερναν το πισωγύρισμα στην ποιότητα της καθημερινότητας. Για αυτό στάθηκε απέναντι στα κέντρα εκείνα και δεν συμβιβάστηκε με την υποταγή σε κομματικές πειθαρχίες, αλλά αρνήθηκε να "υπογράψει" με την ψήφο του, την καταδίκη του τόπου στον μαρασμό.

Ακολουθεί το μήνυμα συμπαράστασης του Γιώργου Κασσάρα προς τους εργαζόμενους:

"Παλμός της Καλύμνου"

ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΚΑΣΣΑΡΑΣ 
ΠΡ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
12.12.2013

Προς 

ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 
ΚΑΛΥΜΝΟΥ

ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
 


Αγαπητοί συμπατριώτες,
Γνωρίζοντας πολύ καλά τα προβλήματα των νησιών μας στον ευαίσθητο τομέα της υγείας, συμπαραστέκομαι με όλη μου τη δύναμη στον δίκαιο αγώνα σας.
Η συστηματική απαξίωση των υπηρεσιών υγείας, με τις απολύσεις των ανθρώπων, που είναι και το συγκριτικό τους πλεονέκτημα και την εγκατάλειψη των υποδομών, είναι η χαριστική βολή για τα νησιά μας. 
Ο μόνος δρόμος επιβίωσης, από την ανάλγητη και καταστρεπτική μνημονιακή πολιτική της δικομματικής κυβέρνησης, είναι ο δρόμος του αγώνα.
Σε αυτήν την κατεύθυνση, ενώνω και εγώ τη δική μου φωνή, με την φωνή όλων των συμπατριωτών, απαιτώντας να σταματήσει τώρα η πολιτική της ερημοποίησης των νησιών και της φτωχοποίησης του Λαού. 
Δυστυχώς για τον τόπο μας, δικαιωθήκαμε όσοι εχθές εναντιωθήκαμε στα μνημόνια. Σήμερα, όμως, επειδή όλοι γνωρίζουν, ουδείς δικαιούται να παίζει σε δύο ταμπλό. 
Ή με την συγκυβέρνηση θα είναι ή με τα συμφέροντα του λαού και του τόπου. 
Καλή δύναμη.
Με αγωνιστικούς, πατριωτικούς χαιρετισμούς

Γιώργος Κασσάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου