Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013

Οι αναθυμιάσεις από το μαγκάλι σκότωσαν 13χρονη στη Θεσσαλονίκη

Χωρίς ρεύμα εδώ και καιρό, η άνεργη 54χρονη από την Σερβία, προσπάθησε να ζεστάνει με μαγκάλι  εκείνη και την 13χρονη κόρη της, η οποία έσβησε από τις αναθυμιάσεις.
Στη  Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης  ο θάνατός βρήκε ένα κορίτσι 13 χρόνων, που σύμφωνα με πληροφορίες  προήλθε από αναθυμιάσεις που «έβγαζε» μαγκάλι. Η μικρή έμενε με την άνεργη μητέρα της και επειδή τους είχαν κόψει εδώ και καιρό το ρεύμα,, προσπάθησαν να αντέξουν το κρύο της συμπρωτεύουσας με ένα μαγκάλι, που αποδείχτηκε θανατηφόρο για το άτυχο κορίτσι.
Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής, που εκ πρώτης όψεως, διαπίστωσε ότι ο θάνατος της 13χρονης οφείλεται σε δηλητηρίαση από αέρια.
Γνωστοί και φίλοι της οικογένειας καθώς και οι συμμαθητές της άτυχης μαθήτριας είναι σοκαρισμένοι από τον άδικο χαμό της. Δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν θα ξαναδούν το πλατύ τη 13χρονη Σάρα.
Η είδηση «πάγωσε» ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, που με τρόμο διαπίστωσε πως ακόμα δεν μπήκε για τα καλά ο χειμώνας, που φέτος αναμένεται ιδιαίτερα βαρύς και είχαμε τα πρώτα περιστατικά, εξαιτίας της φτώχειας και της ανέχειας, που βιώνουν χιλιάδες νοικοκυριά στην Ελλάδα, στις εκπνοές του 2013.

«Άναψαν» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Την ίδια ώρα έχει ξεσπάσει σάλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους πολίτες να «φωνάζουν» για την πολιτική λιτότητας που ακολουθεί η κυβέρνηση. Χαρακτηριστικά είναι μερικά από τα σχόλια που ανέβηκαν στο twitter μόλις έγινε γνωστός ο θάνατος του 13χρονου κοριτσιού.

·         Σόιμπλε: «Η Ελλάδα αξίζει τον σεβασμό μας για τις επιτυχίες της» Η απάντηση: «Νεκρή 13χρονη από μαγκάλι στη Θεσσαλονίκη»

·         Πέθανε 13χρονη απο μαγκάλι. Ποιός νοιάζεται;! Έχουμε λεφτά, έρχεται η ανάπτυξη, δε θα πειραχτούν οι συντάξεις.

·         Ο νόμος προβλέπει το παιδί σου να πεθάνει από το κρύο, αλλά όχι και από μαγκάλι. Μάθετε να πεθαίνετε νομότυπα ρε δουλάκια.

·         Δεν είχαν ρεύμα, ζεσταίνονταν με μαγκάλι, πέθανε κοριτσάκι από αναθυμιάσεις. ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

·         Είσαι άνεργη, σου κόβουν το ρεύμα, πεθαίνει το παιδί σου από μαγκάλι, σε συλλαμβάνουν. #sucess_story

·         Θεσσαλονίκη 13 χρονών… εν έτη 2013 «έφυγε» από αναθυμιάσεις. Στο σπίτι ήταν κομμένο το ρεύμα… η μητέρα άναψε μαγκάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου