Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

Εκλογές ΤΕΕ – Στην Κεντρική Αντιπροσωπία η Ε. Μπιλλήρη

Την Κυριακή 24 Noεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές των μηχανικών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας ΤΕΕ και η συμπατριώτισσά μας Ευαγγελία Μπιλλήρη, πολιτικός μηχανικός, εξελέγη με 131 ψήφους ως μέλος της Κ.Α.
Επίσης η συμπατριώτισσά μας Νίκη Πρέκα εκλέχτηκε στην Αντιπροσωπία του Περιφερειακού Τμήματος Δωδεκανήσου, με 30 ψήφους.
Σε μια εποχή, όπου ο κλάδος των μηχανικών και εν γένει της οικοδομικής δραστηριότητας δοκιμάζεται αλλά και σε μια περίοδο όπου οι τοπικές κοινωνίες παλεύουν να σταθούν όρθιες, η εκλογή της Ε. Μπιλλήρη στην Κ.Α. σε πανελλαδικό επίπεδο και της Νίκης Πρέκα σε Δωδεκανησιακή κλίμακα, είναι μια σημαντική κατάκτηση.  
Οι μικρές κοινωνίες και μάλιστα οι νησιωτικές, έχουν ανάγκη από εκπροσώπους τους σε κεντρικό επίπεδο, ώστε να προωθούνται τα θέματα  που ταλαιπωρούν την καθημερινότητα των κατοίκων, την ανεργία, την ακτοπλοϊκή απομόνωση και χιλιάδες άλλα.
Η παρουσία τοπικών εκπροσώπων σε κεντρικό επίπεδο, ανεξαρτήτως κομματικών παρατάξεων, πρέπει να γίνει συνείδηση σε όλους, να ξεπεραστούν τα διάφορα «συμπλέγματα» και να κατανοήσουμε πως μόνο μέσα από  την άμεση παρέμβαση σε κεντρικό επίπεδο, μπορούμε να προβάλουμε καλύτερα τις διεκδικήσεις μας.

Συγχαρητήρια για την επιτυχία και καλή δύναμη!


«Παλμός της Καλύμνου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου