Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013

Υποψήφια για την Κεντρική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ η Ε. Μπιλλήρη

Υποψήφια στις εκλογές, που θα γίνουν στην Αθήνα την ερχόμενη Κυριακή 24/11/2013, για την Κεντρική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ, ως εκπρόσωπος της Δωδεκανήσου,   είναι η συμπατριώτισσα μας Ευαγγελία Μπιλλήρη, γνωστή μηχανικός και δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας.

Η Ε. Μπιλλήρη συμμετέχει στις εκλογές με το ψηφοδέλτιο της ΔΚΜ-Ανανέωση Πρωτοπορία και απευθύνει επιστολή - κάλεσμα στους συναδέλφους της μηχανικούς, καλώντας τους να συμμετάσχουν στις εκλογές και ζητώντας την στήριξή στην υποψηφιότητά της.

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία

«Παλμός της Καλύμνου»

Η Επιστολή της Ευαγγελίας Μπιλλήρη

Αγαπητή/έ  συνάδελφε,
   Ξέρω πολύ καλά πως στις δύσκολες μέρες που ζούμε, ίσως το τελευταίο πράγμα που μπορεί να σε απασχολεί είναι οι επερχόμενες εκλογές στο ΤΕΕ.
   Ξέρω και καταλαβαίνω την οργή σου και την ανάγκη σου να την εκφράσεις με κάποιο τρόπο σε αυτές τις εκλογές, αφού αυτά τα χρόνια της λαίλαπας που βιώνουμε,  δεν είδες τον φορέα των μηχανικών, τον θεσμοθετημένο σύμβουλο της πολιτείας να μάχεται μαζί σου, στο πλευρό σου,  στο βαθμό που θα έπρεπε,  ή που θα ήθελες.    
   Δεν είδες  να λύνονται  χρόνια αιτήματα, αλλά είδες επιλεκτικές  επαναστατικές γυμναστικές που  δεν σε αφορούσαν.
   Η απάντηση στα όσα βίωσες δεν είναι να μείνεις απαθής, αποστασιοποιημένος, να αντιμετωπίσεις μόνος σου τα προβλήματα σου.  
   Η λύση δεν είναι η εσωστρέφεια και η ηττοπάθεια,  αλλά το να  δώσεις νέα υπόσταση στη συλλογικότητα σου, να αλλάξεις το ΤΕΕ που σε απογοήτευσε, να καταδικάσεις τακτικές που υπηρέτησαν μόνο προσωπικές στρατηγικές και να εκφραστείς μέσα από ανθρώπους που γνωρίζεις, που μπορείς να εμπιστευτείς.
  Το «νέο» σ’ αυτές τις εκλογές θα πρέπει να είναι η επιβράβευση της συνέπειας, της τεκμηριωμένης άποψης, της αγωνιστικότητας, του ήθους και της ανιδιοτελούς συμμετοχής στα κοινά.
 Πάμε από την αρχή λοιπόν,  μαζί,  σε μια νέα προσπάθεια για την ουσιαστική εκπροσώπηση, τη δική σου και της Δωδεκανήσου κατ’ επέκταση,   στην Κεντρική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ.
 Ζητώ την ψήφο σου κοιτώντας σε στα μάτια, γιατί όπως πιστεύω, έχω αποδείξει έμπρακτα ότι η ανάμειξη μου σε αυτή την εκλογική διαδικασία δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός ούτε υπηρετεί άλλη σκοπιμότητα,  αλλά συνιστά συνειδητή επιλογή και φυσική συνέπεια της ήδη διαρκούς ενασχόλησης μου με τα θέματα του κλάδου.
  Σου ζητώ να συμμετέχεις στις εκλογές της 24ης Νοεμβρίου 2013  και να με στηρίξεις, έχοντας κατά νου ότι υπήρξα πάντοτε ειλικρινής στις μεταξύ μας σχέσεις και ότι θα τιμήσω με όλες μου τις δυνάμεις την εμπιστοσύνη σου.


                                                                  Νοέμβριος 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου