Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013

Θεομηνία στη Ρόδο - Αγνοούνται δυο άτομα στην Κρεμαστή


Η θεομηνία που πνίγει τη Ρόδο είναι χωρίς προηγούμενο και οι καταστροφές ανυπολόγιστες, ενώ μέχρι στιγμής αγνοούνται δύο άτομα στην Κρεμαστή.
Το νησί των Ιπποτών βρίσκεται στο έλεος τρομερής θεομηνίας τις τελευταίες ώρες, ενώ απειλήθηκαν ζωές σε διάφορες περιοχές.
Δύο άτομα, ένας  50χρονος και  μια 30χρονη, εκπαιδευτικοί και οι δυο,  παρασύρθηκαν στην Κρεμαστή και τα ίχνη τους αγνοούνται μέχρι αυτή την ώρα. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη έρευνα για τον εντοπισμό των δύο αγνοουμένων στον Κρεμαστενό ποταμό, όπου τα φουσκωμένα νερά παρέσυραν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο αγνοούμενοι, μαζί με έναν τρίτο επιβάτη, ο οποίος κατάφερε να διασωθεί. Μάλιστα τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε το αυτοκίνητο των δύο αγνοουμένων, χωρίς όμως τους ίδιους.
Στην Ιαλυσό ξεχείλισε χείμαρος και παρέσυρε πάνω από 100 αυτοκίνητα, ενώ σπίτια πλημμύρισαν και γενικά προκλήθηκαν τεράστιες καταστροφές.

Κατολίσθηση προκλήθηκε στα Μάσσαρι στο κεντρικό δρόμο, ο οποίος έχει κλείσει, ενώ σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι και στον Αρχάγγελο, όπου μάλιστα κινδύνεψε και μια νεαρή κοπέλα από τα ορμητικά νερά και σώθηκε κατόπιν έγκαιρης παρέμβασης της Πυροσβεστικής.

Παλμός της ΚαλύμνουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου