Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013

Αναμένεται "θετική" η κρίση του Σ.τ.Ε. για την συνταγματικότητα του ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ.

Σύμφωνα με το δ.τ. του ΕΒΕ Δωδεκανήσου, αναμένεται θετική η προσφυγή του στο Σ.τ.Ε. για την συνταγματικότητα ή όχι του ΔΗΦΟΔΩ. Σχετικά με το θέμα ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Άγγελος Καλαθιανάκης, κάλεσε τα τοπικά ΜΜΕ στην αίθουσα τους ΕΒΕΔ στην Κάλυμνο, ώστε να προβεί σε ανακοινώσεις.

1.Δελτίο Τύπου του ΕΒΕΔ

              Ρόδος, 14 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την αναμενόμενη απόφαση της Επταμελούς Σύνθεσης του Β’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας επί της συνταγματικότητας του Δημοτικού Φόρου Δωδεκανήσου, η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, μετά και την ενημέρωση που έλαβε από την δικηγορική εταιρεία που εκπροσωπεί το Επιμελητήριο στην υπόθεση, επιθυμεί να πληροφορήσει τα μέλη του και την κοινή γνώμη για τα εξής :

Η για πρώτη φορά στην ιστορία του Δημοτικού Φόρου Δωδεκανήσου κρίση του επί της συνταγματικότητας του στο ανώτατο δικαστήριο της χώρας και στην επταμελή σύνθεση αυτού ολοκληρώθηκε.

Η σχετική απόφαση, γραπτώς, θα είναι διαθέσιμη σε πολύ σύντομο διάστημα οπότε και θα γίνουν γνωστές και οι πολύ ενδιαφέρουσες πτυχές της κρίσης των μελών της επταμελούς σύνθεσης του ΣτΕ .  


2.Πρόσκληση στα ΜΜΕ του Α’ Αντ/δρου του ΕΒΕΔ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου προσκαλεί τα ΜΜΕ αύριο Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013 να παρευρεθούν την αίθουσα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου παράρτημα Καλύμνου στις 11:00πμ για να προβεί σε δηλώσεις ως αναφορά την αναμενόμενη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την συνταγματικότητα του Δημοτικού Φόρου.

Ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου


Καλαθιανάκης Άγγελος
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου