Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013

Για «εξωθεσμική δραστηριότητα» και «ηγεμονικές εμφανίσεις» κατηγορεί τον Γ. Ρούσσο η παράταξη Διακομιχάλη

Με σκληρή γλώσσα, όπως φυσικά μας έχει συνηθίσει, η παράταξη του Δημήτρη Διακομιχάλη, δίνει απάντηση στην δραστηριότητα που παρατηρείται από τον τέως Δήμαρχο Γιώργο Ρούσσο, αλλά και στις όποιες δηλώσεις έκανε πρόσφατα ο τελευταίος.
Η «μικρής κλίμακας» ένταση που υπήρξε μεταξύ τους, σε σχέση με τον «Καζώνη» του ποίου είναι πρόεδρος ο Γ. Ρούσσος, αλλά κυρίως η παρουσία του στην επαναλειτουργία της Σχολής Δυτών και πρόσφατα η συμμετοχή του στο έργο για την κατασκευή της πτέρυγας διαμερισμάτων στο κτήμα που ήδη βρίσκεται και λειτουργεί το κέντρο  των ΜΑΕΑ στο Άργος.
Η παρουσία του, δείχνει να ενοχλεί τον Δήμαρχο και έτσι ερμηνεύεται το ύφος του δελτίου τύπου, ο σκληρός και δηκτικός λόγος και η «υπενθύμιση» για τα προβλήματα που άφησε πίσω του ο Γ. Ρούσσος, από την οκτάχρονη παραμονή του στην Δημαρχία.
Ακολουθεί το δελτίο τύπου

ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κάλυμνος, 19 Νοεμβρίου 2013

Η κοινή γνώμη του νησιού μας, το τελευταίο διάστημα παρακολουθεί με απορία την εντεινόμενη  εξωθεσμική δραστηριότητα του τέως Δημάρχου κ. Γιώργου Ρούσσου, όπως οι ηγεμονικές εμφανίσεις στα εγκαίνια της Σχολής Δυτών και το κτίριο των ΑΜΕΑ.
Οι λόγοι που ωθούν τον τέως Δήμαρχο σ’ αυτό για το οποίο ο ίδιος κατήγγειλε άλλους, δηλαδή σε συνεχείς θεσμικές εκτροπές, λίγο ενδιαφέρουν τους πολίτες του νησιού μας.
Αν αισθάνεται ότι οι διάδοχοι στην παράταξη του, δεν υποστηρίζουν επαρκώς το έργο του και «αναγκάζεται» να το κάνει εκείνος, ή αν ο ίδιος διεκδικεί για τον εαυτό του διαφορετικό ρόλο από αυτόν που του επιτρέπουν οι πρώην συνεργάτες του στον χώρο των αντιπολιτεύσεων ( ή και της ενιαίας αντιπολίτευσης), ελάχιστα ενδιαφέρει τους δημότες.
Οι Καλύμνιοι έχουν σημαντικότερα θέματα να ασχοληθούν.
Τους ενδιαφέρει η λύση και το ξεμπλοκάρισμα χρόνιων σοβαρών προβλημάτων του Δήμου μας όπως η ρύθμιση του τεράστιου χρέους του στα ασφαλιστικά ταμεία, η χάραξη των αιγιαλών του νησιού μας, το γενικό πολεοδομικό σχέδιο, το ξεμπλοκάρισμα του Καρπάθειου Δημοτικού Σχολείου και της υπόθεσης της μαρίνας, η ίδρυση Πυροσβεστικού Κλιμακίου, η επαναλειτουργία της Σχολής Δυτών και τόσα άλλα, που με πολύ σκληρή δουλειά, σε αντίξοες συνθήκες, κατάφερε η παρούσα δημοτική αρχή να ξεμπλοκάρει.
Ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του έχουν πολύ δουλειά να κάνουν στον αγώνα για ξεμπλοκάρισμα και άλλων «άλυτων» προβλημάτων που κληρονόμησαν.
 Αφήνει σε άλλους την πολυτέλεια να ασχολούνται με την επιβολή της αναγνώρισης της υστεροφημίας τους,                την υπαρξιακή αναζήτηση του ρόλου τους στο πολιτικό σκηνικό, ή την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είναι ο πραγματικός αρχηγός της Αντιπολίτευσης»
  Η παρούσα δημοτική αρχή ασχολείται με σημαντικά πράγματα όπως αυτά που καταφέραμε να ξεμπλοκάρουμε, καθώς και οι μεγάλες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της Ψερίμου, των ιαματικών λουτρών, της αναρρίχησης και γενικότερα της επίλυσης των πραγματικών προβλημάτων του νησιού μας, με την υπευθυνότητα και σοβαρότητα που απαιτούν οι περιστάσεις.                                    

  
                                                                        Από το Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου