Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: «Γελοία και προκλητικά τα δημοσιεύματα περί στήριξης του Κ. Σκανδαλίδη για την Περιφέρεια»Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, η Ν.Ε. .  νότιας  Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδει δημοσιεύματα που θέλουν τον Κώστα Σκανδαλίδη να στηρίζεται ως υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου από το κόμμα της αξ. αντιπολίτευσης.

Η ανακοίνωση χαρακτηρίζει τον Κ. Σκανδαλίδη, ως πολιτικό που υπηρέτησε επί χρόνια τον νεοφιλελευθερισμό και την διαπλοκή μέσα από το ΠΑΣΟΚ και σχολιάζει τα όποια δημοσιεύματα ως «προκλητικά  αν δεν είναι γελοία».

Ακλουθεί η ανακοίνωση της Ν.Ε.  νότιας  Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ
                                                       
                                                                                                       
   Ρόδος 18.11.2013
                                                                                                           ΠΡΟΣ: Τα ΜΜΕ

Με αφορμή τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συζητά την υποψηφιότητα του Κ. Σκανδαλίδη για την Περιφέρεια  νοτίου Αιγαίου, από την Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ νότιας Δωδεκανήσου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Οι στιγμές είναι κρίσιμες για τη χώρα καθώς η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού  υφίσταται τις καταστροφικές συνέπειες της ακολουθούμενης από την συγκυβέρνηση πολιτικής.

Δημοσιεύματα σαν και αυτά που αναφέρονται σε δήθεν συνεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ με στελέχη κομμάτων του νεοφιλελευθερισμού και της διαπλοκής σαν κι αυτό που υπηρέτησε πιστά επί δεκαετίες ο Κ. Σκανδαλίδης και οδήγησαν την χώρα στη σημερινή κατάσταση,  είναι προκλητικά  αν δεν είναι γελοία.

Το Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου