Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013

Ο Γιώργος Κασσάρας στα "Γράμματα στη Ροδώ"

O πολιτευτής Δωδεκανήσου και πρώην βουλευτής, συμπατριώτης μας Γιώργος Κασσάρας, σε μια σημαντική συνέντευξη στην Νίκη Ρεϊση, στην εκπομπή "Γράμματα στη Ροδώ", μιλά "εκ βαθέων" για όλα.

 Είναι μια σημαντική συνέντευξη, που προβάλλει τον άνθρωπο και πολιτικό Γ. Κασσάρα, που αποτελεί ένα πολύ σημαντικό "κεφάλαιο" για τα τοπικά πολιτικά δρώμενα και παρουσιάζονται πτυχές του ανθρώπου που θα κληθεί και πάλι να διαδραματίσει έναν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις στα Δωδεκάνησα. 

Η Νίκη προσπάθησε μέσα σε μια ωριαία συνέντευξη - συζήτηση, να προβάλει γνωστές και άγνωστες πτυχές του πολιτικού ανδρός, του Καλύμνιου, του επιστήμονα και του ανθρώπου Γιώργου Κασσάρα και πιστεύουμε ότι το πέτυχε. "Οδήγησε" τον Καλύμνιο πολιτικό σε μια διαδρομή και μέσα από τις παρεμβάσεις ανθρώπων που μίλησαν για τον Γ.Κ., κατάφερε να να κάνει μαζί του ένα "ταξίδι" στην πολιτική, συνδικαλιστική και ανθρώπινη πορεία του. 
Σε μια περίοδο ιστορικών εξελίξεων, σε ένα μεταίχμιο για τη χώρα και τα νησιά μας, παρουσίες με συνέπεια, ήθος και διάθεση για προσφορά, όπως αυτή του Καλύμνιου πολιτικού, αποτελούν ελπίδα για μια καλύτερη προοπτική. 

Ο άνθρωπος που δεν έβαλε πάνω απ' όλα το προσωπικό και πολιτικό όφελος, αλλά το συμφέρον της Καλύμνου και των νησιών της Δωδεκανήσου, που δεν διαπλέχτηκε με "συμφέροντα" και που έδειξε με την στάση του πως όντως στην πολιτική μπορούν να συμβαδίσουν το ήθος και η εντιμότητα, που ανέδειξε το σθένος που χρειάζεται κανείς ώστε να πει στην κρίσιμη στιγμή το μεγάλο όχι, είναι παρών και έτοιμος να προσφέρει τα πάντα στον αγώνα για να έχουν οι νησιώτες το μέλλον που τους αξίζει.
Π.τ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου