Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

ΜΗΝΥΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ Ν.ΚΡΟΥΣΚΟ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ

Μήνυση κατά του εργολάβου Νικολάου Κρούσκου υπέβαλε χθες Παρασκευή, ο Δήμαρχος Δημήτριος Διακομιχάλης για συκοφαντική δυσφήμιση, εξύβριση και απειλή.
Ο Δήμαρχος προσήλθε προσωπικά λίγο με τις 01.00 το μεσημέρι στο ΑΤ Καλύμνου και κατέθεσε σχετική μήνυση.
Η μήνυση αφορά την προσωπική φραστική επίθεση που εξαπέλυσε ο κ. Κρούσκος στην τηλεοπτική εκπομπή «εν Καλύμνω» στο ΑΙΓΑΙΟ TV την περασμένη Πέμπτη, κατά του Δημάρχου Δημήτρη Διακομιχάλη.
Να σημειώσουμε ότι στο τέλος της εκπομπής, σε τηλεφωνική παρέμβαση ο Δήμαρχος είχε δηλώσει δημόσια ότι θα προσφύγει άμεσα στη δικαιοσύνη κατά του κ.Κρούσκου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιεχόμενο της μήνυσης εστιάζεται στις παρακάτω αναφορές του Ν.Κρούσκου στο πρόσωπο του Δ.Διακομιχάλη:
1. Ν..Κρούσκος: «όλες οι κινήσεις τους (εννοώντας το Δ.Διακομιχάλη) έχουν ως στόχο το προσωπικό συμφέρον».
Όταν ο δημοσιογράφος τον διόρθωσε λέγοντας «δεν είναι κακό το πολιτικό συμφέρον» αυτός απάντησε «κακό είναι να πατάς επί πτωμάτων» .
2. Στη συνέχεια ο Ν.Κρούσκος είπε: «ο κ. Διακομιχάλης θα τιμωρηθεί σκληρά , θα καταλάβει μέσα στο πετσί του ότι δεν μπορεί για χάρη πολιτικής και σκοπιμότητας να συνεχίσει να παίζει πάνω στην πλάτη μας».
Και συνέχισε απειλώντας, με το να επαναλαμβάνει « θα τιμωρηθεί πολύ σκληρά» , «κάτι μου μυρίζει» για τον Δήμαρχο Διακομιχάλη « θα δει τι θα πάθει».
3. Βέβαια εκείνο που «ξεχείλισε το ποτήρι» είναι η αναφορά του Ν.Κρούσκου ότι «είναι πραγματικό γεγονός ότι ο Δήμαρχος για να πετύχει να φέρει εκεί που ήθελε το έργο ( της σπηλαίωσης) με ανάθεση , μήπως και του βγει κάτι , τα κατάφερε».
Ο δημοσιογράφος εξεπλάγη, και ρωτούσε τον κ. Κρούσκο «τι σημαίνει αυτό; »
Ο κ. Κρούσκος συνέχισε λέγοντας «εγώ ξέρω τι λέω , διάλεξε τον εκλεκτό του» και ενώ ο δημοσιογράφος τον ρωτούσε επίμονα «Τι εννοείτε λέγοντας «μήπως του βγει κάτι»; Πέστε μου, δε μου λέτε» αυτός απάντησε «όλα θα βγουν στη φόρα».
Κλείνοντας να σημειώσουμε ότι η μήνυση υποβλήθηκε εντός των χρονικών ορίων της αυτόφωρης διαδικασίας και σύμφωνα με πληροφορίες ο μηνυόμενος δεν βρέθηκε για να προσαχθεί στο ΑΤ Καλύμνου.(Νησιωτικη Διαδρομη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου