Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013

"ΚΟΝΤΡΑ"ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗ -ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΥ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

 'Ανταλλαγη πυρων" μεσω δελτιων τυπου, μεταξυ της παραταξης Μαστροκουκου και της δημοτικης αρχης , με φοντο τα θεματα που απασχολουν τον νοσοκομειο μας, συμπεριλαμβανε η σημερινη ατζεντα της προεκλογικης αντιπαραθεσης  στην Καλυμνο....
Το 'γαντι εριξε' πρωτα ο επικεφαλης της Μειζων αντιπολιτευσης Γ.Μαστροκουκος , με την Δημοτικη Αρχη στην συνεχεια να .. το σηκωνει!
  
 Αυτουσια τα 2 δελτ.τυπ. εχουν ως εξης :
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ:ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΛΥΜΝΟΣ 17-10-2013
ΘΕΜΑ: « ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ»


Σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας με αντιπροσωπία όλων των Δήμων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα 16-10-2013.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν αποκλειστικά τα θέματα υγείας στα νησιά της Περιφέρειας μας.
Θέματα υγείας απασχολούν και την κοινωνία της Καλύμνου.
Δυστυχώς, για αλλά μια φορά η αδιαφορία εκ μέρους του κ. Δημάρχου προξένησε εντύπωση. Όλοι οι δήμοι παρόντες στην εν λόγω συνάντηση και ο Δήμος της Καλύμνου έλαμψε δια της απουσίας του.
Γιατί άραγε; Μήπως ο κ. Δήμαρχος εκείνη την ώρα έδινε συνέντευξη τύπου, για τις εκλογικές ανάγκες της παράταξής του;

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Κάλυμνος 17/10/2013
ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παραβιάζει ανοικτάς θύρας για άλλη μια φορά ο κ. Μαστροκούκος με το σημερινό δελτίο τύπου. Ο Δήμαρχος δεν παρευρέθηκε σε σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας, επειδή δήθεν έδινε συνέντευξη για τις ... εκλογικές ανάγκες της παράταξής του.
Αγνοεί ο κ. Μαστροκούκος ότι όλα τα θέματα που συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν είχαν ήδη τεθεί κατ' επανάληψη από το κ. Δήμαρχο στον ίδιο τον κ. Υπουργό ( με τον οποίο έχει ήδη συναντηθεί πολλές φορές) και στον πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής καθηγητή κ. Δημ. Κρεμαστινό, αλλά και στις συνεδριάσεις της ΠΕΔ.
Αγνοεί ο κ. Μαστροκούκος ότι ο Δήμαρχος αυτά ακριβώς τα θέματα έθεσε στην ίδια την Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής στην οποία παρουσιάστηκε μετά από αίτημα του ιδίου.
Λίγες ημέρες πριν μάλιστα ο Δήμαρχος είχε συνάντηση με τους παράγοντες του Νοσοκομείου μας, συζήτησε διεξοδικά τα θέματα που το απασχολούν και μετέφερε τους προβληματισμούς και τις απόψεις του στους παραπάνω φορείς.
Συμβουλεύουμε τον κ. Μαστροκούκο να ενημερωθεί από τους κ. κ. Δημάρχους για τα σχετικά με τη σύσκεψη.
Περιμένουμε από τον κ. Μαστροκούκο την αντίδραση της παράταξής του στο μεγάλο ατόπημα του κ. εργολάβου.
Από το γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου