Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΟ ΟΛΛΑΝΔΙΚΌ NEDERLAND 3


Συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού της NEDERLAND 3 (δημόσιο κανάλι της Ολλανδίας) βρίσκεται στην Κάλυμνο,για μερικές ημέρες προκειμένου να κινηματογραφησει  το νησί.
Συγκεκριμένα το τηλεοπτικό συνεργείο της  NEDERLAND 3,θα πραγματοποιησει λήψεις γύρω από την ζωή των σφουγγαράδων,τις δυσκολίες του επαγγέλματος, την ιστορία της σπογγαλιείας ,την επεξεργασία κ.α.για λογαριασμό μιας εκπομπής ιδιαίτερα δημοφιλής στο Ολλανδικό κοινό που σχετίζεται με την προέλευση  προϊόντων που βρίσκονται στα ράφια διαφόρων ειδών καταστημάτων . 
Στην εν λόγω εκπομπή σύμφωνα με το συνεργείο θα προβληθούν εκτός από της ομορφιές και αξιοθέατα της Καλύμνου , και πλάνα από το Ναυτικό Μουσείο του νησιου μας, αναφορές παλαιότερων και νέων σφουγγαράδων, ενώ θα γίνουν και υποβρύχιες λήψεις κ.α.
Τέλος μέσα από την προβολη της εκπομπής (που θα προβληθεί στα τέλη Οκτωβρίου στο Ολλανδικό κοινό) δίνεται η ευκαιρία στο νησί μας να προβληθεί εντελώς δωρεάν στην Ολλανδία μέσω του NEDERLAND 3 όπου έχει ιδιαίτερα μεγάλη τηλεθέαση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου