Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013

"ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗΣ" ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣ Γ.ΜΑΥΡΟ

Δελτίο τύπου δημοτικής αρχής:
Ως Παράταξη θα ήταν παράλειψη μας, να μην αναφερθούμε στις δραστηριότητες της νέας δημοτικής παράταξης του κ. Γιώργου Μαύρου το περασμένο Σαββατοκύριακο .
 Ο κ. Μαύρος με τις εξορμήσεις τύπου εκδρομής του ιδίου και κάποιων φίλων του, για το μάζεμα μερικών απορριμμάτων και την τοποθέτησή τους σε πολύχρωμες πλαστικές σακούλες, ώστε να δημιουργήσουν το κατάλληλο σκηνικό στις τηλεοπτικές κάμερες οι οποίες τον ακολουθούν για να απαθανατίσουν τα κατορθώματα της νέας του παράταξης και να βγουν οι απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες, θέλει να πιστεύει ότι θα δώσει λύση στο  πολυσύνθετο θέμα της καθαριότητας.
 Η διαχείριση των απορριμμάτων αποτελεί ένα θέμα πρώτης προτεραιότητας για τη σημερινή  Δημοτική Αρχή. Παρά τις αντίξοες συνθήκες, την έλλειψη προσωπικού, τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν και χωρίς να σκορπίζουμε χιλιάδες ευρώ σε ιδιωτικές εργολαβίες ημετέρων, όπως έκανε  η προηγούμενη Δημοτική Αρχή στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος, με την κατάλληλη διεύθυνση και συντονισμό από το πολιτικό προσωπικό και με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του υπαλληλικού προσωπικού που έχει απομείνει στην Υπηρεσία,  έχουμε καταφέρει ένα καλό αποτέλεσμα.
Σίγουρα όμως ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Σε αυτό προσβλέπει και αυτό σχεδιάζει  η Δημοτική Αρχή, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να βελτιώσει την παροχή υπηρεσιών στο σημαντικό αυτό τομέα, κάτι που πολύ σύντομα θα γίνει ορατό.
Αναφορικά με  την πρωτοβουλία του κ. Μαύρου να ασχοληθεί και με την αναρρίχηση, αυτή μας θυμίζει τη λαϊκή παροιμία «έλα παππού μου, να σου δείξω τα αμπελοχώραφα σου». 
Απλά όμως, έχουμε υποχρέωση να επισημάνουμε στον κ. Μαύρο με όσα υπέπεσαν στην αντίληψη μας, ότι η «Κάλυμνος δεν αλλάζει» με την παραχώρηση και εκμετάλλευση της αναρρίχησης από ιδιώτες και εργολάβους.
«Ο νοών νοείτω ». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου